FRANÇAIS  |  NEDERLANDS Login  |  Registreren
home
homeshopcorporate lunchle switchcontact
Producten: 0  |  Totaal: 0,00 € winkelmandje
home
leveringsvoorwaarden

Filosofie

Het oude gezegde "je bent wat je eetĒis nu meer dan ooit van toepassing in deze tijden van fast en convenience eten. Alles wat ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren wordt afgeleid uit voedsel en drank. Dit heeft als gevolg dat wij zelf persoonlijk verantwoordelijk zijn voor de impact van onze voeding op ons lichaam en gezondheid.

Gezonde voeding bestaat in de eerste plaats uit verse ingerediŽnten van goede kwaliteit die de nodige energie en vitaliteit aan ons lichaam geven. Dat is dan ook de reden waarom wij in onze zaak "SwitchĒ geen industriŽle produkten verkopen. Onze toeleveranciers en hun produkten worden vooraf zorgvuldig geselecteerd op basis van de volgende criteria: versheid, kwaliteit, service en hygiŽne. Iedere ochtend worden de ingrediŽnten vers geleverd, waarna het team begint aan de bereiding van groenten en beleg. Vanaf 's ochtends vroeg worden er verschillende soorten brood alsook croissants en koffiekoeken afgebakken ter plaatse. Wij bieden onze klanten een ruim assortiment aan broodjes en slaatjes en bereiden iedere dag een verse soep.

U zal bij ons geen uiterste verkoopdata vinden op onze verse slaatjes en sandwiches. De klant is koning en bijgevolg bereiden wij alles volgens de wensen van de klant op het ogenblik van bestelling.

Ons motto "kwaliteit, versheid en vriendelijke serviceĒ maakt van de zaak "SwitchĒ jouw ultieme bestemming voor een heerlijke en gezonde lunch.

   
   
  webdesign artMania